Weerbericht:
Morgen enkele graden warmer en veel zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Flinke schade bij ongeluk op parking

Toegevoegd: 19-04-2018, 10.47 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op een parkeerterrein in Goes heeft een oudere man donderdagochtend flink wat schade veroorzaakt. Er is niemand gewond geraakt.

De man reed rond 09.25 uur op de parkeerplaats van de Agrimarkt bij de Van Doornestraat. Door onbekende oorzaak gaf hij te veel gas. Hierdoor schoot zijn auto over de parking en werden een zogeheten biggenrug en twee geparkeerde personenauto’s geraakt.

De ambulancedienst heeft de man onderzocht maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Eén van de aangereden wagens kon op eigen kracht verder rijden. Een ander kon ter plekke worden gerepareerd. De auto van de veroorzaker is opgehaald door bergingsbedrijf De Moor. Rond 10.40 uur was het incident afgehandeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Oud zeeuw (22-4-2018 om 05:31)
Rijbewijs afpakken en op EMG-cursus sturen
Importzeeuw (19-4-2018 om 11:17)
Er komt een moment dat het tijd is je rijbewijs te laten voor wat het is. Nu was het op een parkeerterrein waar gebeurd het de volgende keer?
Ap (19-4-2018 om 11:15)
Rijbewijs toch wel meteen ingetrokken hoop ik..? Of moeten er eerst slachtoffers vallen