Weerbericht:
Veel zon, aanvankelijk in het uiterste noordoosten wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

A58 dicht door ongeluk, veel vertraging

Toegevoegd: 19-04-2018, 18.58 uur
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Door een ongeluk op de A58 bij Rilland staat het verkeer vast in de richting van Bergen op Zoom. De politie is bezig met een onderzoek.

De file nam na het ongeval snel in lengte toe. Rond 18.20 meldde de ANWB een lengte van 10 kilometer, met een vertraging van maar liefst drieënhalf uur. Verkeer op de A58 dat richting Brabant of de Randstad wil, wordt al van tevoren omgeleid via Zierikzee (via de N256 en de N59).

Bij het ongeluk waren drie voertuigen betrokken. Twee personen zijn met letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De toedracht van de aanrijding wordt nog onderzocht.

Het verkeer wordt omgeleid via de Oude Rijksweg (N289). Rijkswaterstaat adviseert om de omleidingsborden U11 te volgen en de afslag Rilland te pakken.

Zie ook:

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B.C. Hoogesteger (20-4-2018 om 19:01)
Waarom de maximum snelheid niet naar 150 ???? Kan je lekker doorstromen. Bedankt minister Schultz voor deze mooie invoering van 130 km. Nog nooit zoveel files, nog nooit zoveel meer ongelukken. Goed bezig ! Het lijkt wel of mensen veranderen zodra ze in de auto stappen.
PeterO (19-4-2018 om 21:14)
Zoals er wordt gereden op de A58 is het een wonder dat er niet meer zware ongelukken gebeuren. Bumperkleven, te hoge snelheden, rechts inhalen, voor inhalend verkeer nog gauw invoegen, niet vooruit kijken of anticiperen; je ziet het allemaal gebeuren. Vooral aan het einde van de middag als de mensen moe of sacherijnig zijn.
chuckles (19-4-2018 om 20:36)
je zal er maar achter staan als je denkt nog even in het zonnetje te willen gaan zitten na je werkdag