Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

A58 bij Rilland weer open voor verkeer

Toegevoegd: 19-04-2018, 21.31 uur
Het ongeval op de A58 bij Rilland.
Het ongeval op de A58 bij Rilland.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

RILLAND - Door een ongeluk op de A58 in de richting van Bergen op Zoom heeft het verkeer vanavond lange tijd vast gestaan. Tussen Rilland en het knooppunt Markiezaat was de snelweg urenlang afgesloten. Inmiddels is de weg weer vrij.


De politie was op de snelweg bezig met onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeluk. Het ongeval gebeurde tussen twee personenauto's en een bestelbus. Er raakten twee personen gewond.

Het verkeer is lange tijd omgeleid wat voor een forse vertraging zorgde. De Verkeerspolitie zag dat mensen gingen keren op de snelweg om de file te ontvluchten. Er zijn dan ook diverse bekeuringen uitgeschreven.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Robert (22-4-2018 om 10:17)
Ik ben het met Peet eens... Dagelijks maak je ze op de a58 mee Direct aan het begin van de vluchtstrook naar rechts en dan daarna maar klagen over bumper kleven. Laat ze daar eens naar kijken i.p.v te staan lasseren bij s,heerhenhoek
Peet (20-4-2018 om 00:10)
Yep we weten het allemaal en rijscholen en Politie en VID doet er niks aan !!!! Het komt altijd door sukkels die invoegen en verwachten dat alle auto's op de rechter rijstrook uitwijken omdat hun willen invoegen !!!! Je mag NOOIT uitwijken op de rechterbaan voor invoegend verkeer, het invoegend verkeer moet zelf op snelheid komen ritsen !!!!!! Niet andersom....... Je heb altijd sukkels of trucks die met 90 van rechts naar links gaan wat voor vreselijke ongelukken kan lijden
Cookie-instellingen beheren