Weerbericht:
Vandaag meest droog en in het oosten zomers warm, morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zwaargewonde bij val van ladder Goes

Toegevoegd: 20-04-2018, 12.30 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een woning in Goes is vrijdagochtend iemand zwaargewond geraakt tijdens een val bij werkzaamheden.

Het slachtoffer viel rond 11.20 uur van een ladder bij een huis aan de Kastanjestraat. Twee ambulanceteams en het team van de Rotterdamse traumahelikopter kwamen ter plekke om zich over de gewonde te ontfermen.

De traumahelikopter landde bij de Goese ijsbaan. Het slachtoffer is met spoed naar de helikopter gebracht en is daar eerst behandeld voordat deze per ambulance naar het ziekenhuis in Goes is gebracht. De trauma-arts ging mee naar het ADRZ en daarom is de helikopter even later ook naar het ziekenhuis doorgevlogen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (23-4-2018 om 16:21)
De ladder reikt ook niet tot aan de grond...?? Beterschap voor deze onfortuinlijke klusser...
Kees (20-4-2018 om 18:32)
Zo te zien was de ladder om de nok bevestigd met haken. Door een of andere omstandigheid is de ladder gekanteld, wat eigenlijk niet mag gebeuren. Ik denk door te ver reiken. Daardoor is de ladder losgeschoten en is de man omlaag gekukeld.