Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Auto met aanhanger op de kop in sloot

Toegevoegd: 20-04-2018, 14.36 uur
Door: Manfred Berrevoets

SLUISKIL - Een personenauto met aanhanger is vrijdagmiddag op de Provincialeweg (N252) van de weg geraakt en op de kop in een sloot beland. Daarbij is één persoon gewond geraakt.


Het eenzijdige ongeluk vond rond 13.30 uur plaats ter hoogte van Sluiskil. De combinatie van auto met aanhanger raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en kwam op zijn kop in de sloot tot stilstand. De aanhangwagen was geladen met grind.

De brandweer is uitgerukt omdat er mogelijk iemand bekneld zat in het voertuig. Dit bleek niet het geval te zijn. De bestuurder is wel gewond naar een ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf heeft de auto en aanhanger weggesleept.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jokko van der Sneuk (21-4-2018 om 19:11)
scharrejoe noemen wij zo iets... ben joe geschaard ??? vrij vertaald dat is wat er gebeurd is, grind is heel zwaar... een emmer grind is bijna niet te tillen... laat staan een kar vol achter deze kleine auto
Rick (21-4-2018 om 09:05)
Te zwaar hoeft nog geen oorzaak te zijn, wel de gewichtsverdeling. Wellicht lag het merendeel van het gewicht achter de achteras, met als gevolg dat de aanhanger dan steeds sterker gaat slingeren. Geen druk dus op de trekhaak...
Anoniem (21-4-2018 om 00:45)
Ach Pieter, doe nou niet alsof je slim bent. Je weet tenslotte niet eens wat er is.. Volgende keer nadenken als je iets zegt.
Pieter (20-4-2018 om 19:13)
Onbekende oorzaak???? Te zwaar geladen zal je bedoelen.
Cookie-instellingen beheren