Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
102 files van totaal 366 km

Meisje (3) ernstig gewond in Goes

Toegevoegd: 21-04-2018, 08.45 uur
Meisje (3) ernstig gewond in Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Donderdagochtend is er in Goes een 3-jarig meisje ernstig gewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen.


Het meisje speelde rond 09.35 buiten aan het achterpad van de woningen Hilleweg 40 t/m 58. Hier is zij vermoedelijk aangereden. De veroorzaker is bewust of onbewust doorgereden. Het slachtoffertje is opgenomen in het ziekenhuis.

Het achterpad is bestraat en circa zes meter breed, de bewoners kunnen hier parkeren. Het is vanaf twee kanten in te rijden, namelijk vanaf de Duvensteijn en vanaf de Achtgemeten en is aan beide zijden voorzien van borden Eigen weg en Verboden toegang.

De politie hoopt dat bestuurders die op dat tijdstip daar gereden hebben zich willen melden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Triest (25-4-2018 om 12:52)
Zonder verdere info kan iedereen wel zijn mening en theorieën uitten... En buitenom het feit dat dit niet had mogen gebeuren en het zeer triest is, heb ik maar 1 vraag... Waar waren de ouders of degene die toezicht hadden moeten houden? Heb een smurf van bijna 5 jaar oud.. Speler zonder toezicht doen wij niet aan.. Een kind van 3 jaar zonder toezicht op straat laten spelen...
Art. 461 (24-4-2018 om 16:23)
"Het is van 2 kanten in te rijden", als je dat verbodsbordje gewoon negeert... ach, waarom ook nog regels en wetten ? Gewoon nix aantrekken van verkeersborden of spelende kinderen want, "het is van 2 kanten in te rijden" staat op HVZ. S.v.p. een beetje nadenken graag.
joke (22-4-2018 om 16:34)
Heel erg dit. In woonwijken wordt veel te hard gereden. ook in de Goese polder.30 km zone. Ze moeten ze eens aanpakken die pizza brommertjes, en al diegene die te hard rijden .Hoe kun je nu door rijden na zoiets....Sterkte voor de familie. Hopelijk komt het kindje er bovenop.
Kees (22-4-2018 om 15:11)
@ EM u heeft het verkeerd gelezen. Het pad is wel verboden aan beide zijden echter bewoners mogen er parkeren. Het is een eigen weg van de gezamenlijke bewoners en familie of bezoek. Het is dus verboden voor mensen die er niets te zoeken hebben. Het zal dus een van de buren zijn
Kees (21-4-2018 om 19:50)
Zeer triest dat een van de buren van het kind na een aanrijding is doorgereden. Het gaat er bij mij niet in dat de bestuurder niets gezien heeft. Vaak word er ook veel te snel gereden in woonwijken. De gebruikelijke snelheid voor het achterpad is stapvoets want er spelen kleine kinderen waar je rekening mee moet houden.Ik hoop dat het weer goed komt met dit meisje. Sterkte voor de familie, en een zware straf en goed gesprek gewenst met de bestuurder die haar hulpeloos en zwaargewond heeft achtergelaten.
EM (21-4-2018 om 16:30)
Mijn medeleven gaat uit naar het meisje en haar ouders ,ik denk dat automobilisten zich niet zullen melden omdat het verboden is conform zoals het er staat derhalve is de bestuurder/ster sowieso fout .
Cookie-instellingen beheren