Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonden bij ongelukken N59 Nieuwerkerk

Toegevoegd: 21-04-2018, 12.44 uur
Door: Manfred Berrevoets

NIEUWERKERK - Bij meerdere ongelukken op de N59 ter hoogte van Nieuwerkerk zijn zaterdagmorgen twee personen gewond geraakt.

Rond 10.40 uur vond er een aanrijding plaats tussen zes voertuigen. Bij dit ongeval is één persoon met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De voertuigen zijn na het ongeluk op de parallelweg gezet om vertraging te voorkomen.

Om 11.45 uur vond er op hetzelfde punt weer een ongeluk plaats. Deze keer botste een bestuurder van een personenauto achterop zijn voorganger. Bij het ongeluk waren twee voertuigen betrokken. De bestuurder van het achterste voertuig is ter controle met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Beide voertuigen zijn weggesleept.

Verder vonden er nog enkele aanrijdingen plaats met alleen materiele schade. Deze zijn door de betrokken partijen zelf afgehandeld.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kees (22-4-2018 om 17:03)
Dit probleem bestaat al heel erg lang. Het probleem wordt veroorzaakt door de verkeerslichten in combinatie met vakantie of stranddrukte. Daardoor ontstaat er een file, ver voor de verkeerslichten, en dat heeft niet iedereen tijdig in de gaten.
ger (22-4-2018 om 10:52)
is gebruik van de tel/radio/tommie of wat dan ook als bestuurder dan geen menselijk falen??
June (21-4-2018 om 20:13)
Moeilijk hè, afstand houden..
AntiGSM (21-4-2018 om 17:50)
@Michelle: en smartphonegebruik, deze hoeveelheid "ongelukken" hebben we echt nog nooit gehad!
Moeder (21-4-2018 om 17:47)
Waar is iedereen mee bezig op de weg???
Vlissinger (21-4-2018 om 15:22)
@Michelle, wat dacht je van telefoonverslaving omdat ze niet eventjes zonder aandacht kunnen? Het stikt van dit soort zielepoten op de weg die schijt hebben aan de veiligheid van mede weggebruikers. Steeds die ogen naar beneden. Nu zeg ik niet dat dit de oorzaak was bij dit ongeluk maar het zou zomaar weer kunnen.