Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 57 km

Fiets op spoor gelegd bij Kapelle

Toegevoegd: 22-04-2018, 17.55 uur
Fiets op spoor gelegd bij Kapelle
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - Onbekenden hebben zondagmorgen een fiets op het spoor gelegd bij Kapelle. Volgens spoorbeheerder ProRail kon net worden voorkomen dat er een trein ontspoorde.


De fiets werd gevonden op het spoor bij de overgang aan de Stationsstraat. De fiets werd net op tijd gevonden en weggehaald.

Op Twitter maakt ProRail degenen die de fiets hebben neergelegd uit voor 'gekken'.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koos P. (25-4-2018 om 12:44)
@Ko, ik denk het niet. ProRail haalt de fiets niet voor niks weg.
Terneuzenaar (25-4-2018 om 09:28)
Gaat dit om de trein die van Vlissingen naar Dordrecht ging? Waarbij Feyenoord fans het nodig vonden om een wagon naar de mallemoer te helpen? Daar zie je jammer genoeg niets van terug, gekken!
Ko (24-4-2018 om 20:30)
@Koos P. Ik denk dat de fiets door de treinwielen in stukjes geknipt wordt en dat de trein vrolijk verder rijdt!!
van Belzen (24-4-2018 om 16:30)
"gekken" is wat willekeurig, ik zou zelf "mentaal beperkt" of "zwakzinnig" gebruiken. Personen in de categorie: die het niet eens snappen wat je bedoeld als je dat tegen ze zegt. En @ onderstaande discussie, herinneren jullie het grootse 2e kamer plan nog met de peperdure fyra trein ? die al met een paar blaadjes op de rails al niet meer kon rijden ? Da's pas gekkenwerk in mijn optiek.
Koos P. (23-4-2018 om 22:42)
@ CJ, jij snapt het niet helemaal geloof ik. Een auto of vrachtwagen worden door de trein weggedrukt bij een aanrijding, die komen niet onder de wielen terecht. Een fiets is laag en kan wel makkelijk onder de wielen terecht komen. Als dat gebeurd is de kans dat de trein ontspoord erg groot.
CJ (23-4-2018 om 18:22)
Aanrijding met auto, aanrijding met vrachtauto en de trein staat nog op de rails. Wie zijn hier de gekken? Natuurlijk is het abnormaal om een fiets op het spoor te deponeren maar een trein ermee laten ontsporen is echt iets wat alleen 'gekken' kunnen verzinnen.
Cookie-instellingen beheren