Weerbericht:
Veel zon, aanvankelijk in het uiterste noordoosten wolkenvelden
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Brand in berging van flat Vlissingen

Toegevoegd: 23-04-2018, 09.35 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - In een berging van een flat in Vlissingen heeft maandagmorgen enige tijd brand gewoed. Er raakte niemand gewond.

De brand werd even voor 09.00 uur ontdekt aan de Vincent van Goghlaan. De brandweer rukte uit met een blusvoertuig om het vuur te blussen. De kleine brand kon snel worden geblust en de brandweer heeft een vriezer uit de berging gehaald. Deze is buiten verder afgeblust. Of dit ook de oorzaak is van de brand is niet bekend.

Vanwege de rookontwikkeling zijn twee trappenhuizen en diverse bergingen geventileerd. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. Over de omvang van de schade is verder niks bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750