Niets buitgemaakt bij poging beroving

Toegevoegd: 23-04-2018, 14.07 uur

Niets buitgemaakt bij poging beroving
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij de poging tot beroving zondagavond in Vlissingen is niets buitgemaakt. Het slachtoffer was volgens de politie een 50-jarige vrouw uit Vlissingen.

De vrouw fietste tussen 22.30 uur en 22.45 uur over het fietspad langs de Zuidbeekseweg. Toen zij het fietstunneltje nabij de Bossenburg naderde, werd haar stuur door twee personen vastgegrepen. De vrouw raakte hierdoor uit balans en viel hard op de grond.

Beide personen droegen bivakmutsen en vroegen om geld. Toen de vrouw dit niet gaf, renden de daders weg richting de Bossenburg. Vrijwel direct keerde één van hen zich om en liep weer naar de vrouw. Dit keer wilde hij haar telefoon. Ook deze gaf de vrouw niet af, waarop de daders wegrenden richting de verderop gelegen picknicktafel. Vervolgens verloor het slachtoffer hen uit het oog.

De vrouw fietste naar huis en belde daar de politie. In de omgeving werd nog naar de twee gezocht maar dit leverde niets op. De daders waren vermoedelijk 16 tot 18 jaar oud en waren beiden rond de 1.70 meter lang. Ze hadden een slank postuur en zwaren in het zwart gekleed. De twee spraken beiden Nederlands. Wel had één van de twee een Noord-Afrikaans accent.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750