Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
119 files van totaal 423 km

Trio ontkent mishandeling, OM eist celstraffen en taakstraf

Toegevoegd: 23-04-2018, 20.03 uur
Trio ontkent mishandeling, OM eist celstraffen en taakstraf
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De officier van justitie heeft tegen de 23-jarige F. E. uit De Klinge (B) en de 38-jarige J. S. uit Sas van Gent een gevangenisstraf van vier maanden geëist. Tegen de 21-jarige J. E. uit Sas van Gent en R. T. (20) uit Hulst eiste de officier elk een taakstraf van 180 uur. De mannen worden ervan verdacht dat ze 28 januari vorig jaar een bekende van te hebben afgeranseld. Het slachtoffer werd geschopt, geslagen en met een hondenketting bewerkt.


Wat de achtergrond van de ranselpartij was werd niet duidelijk. Wel duidelijk werd dat er eerder die dag in Hulst een incident ontstond tussen het slachtoffer, T. en E. uit Sas van Gent. Kort na dat incident zouden de vier bij de woning van de schoonmoeder van het slachtoffer hebben aangebeld en toen het slachtoffer de deur opende, kreeg hij direct een pak rammel.

Volgens de vriendin van het slachtoffer ging het - alhoewel ze eerst had verklaard de aanvallers niet te kennen - om de vier die maandag terecht stonden. Ook wist ze vertellen dat de vier deuren van een BMW open stonden en ze daarmee waren weggereden. Dat verbaasde de vier, want de BMW van één van hen was een cabrio en die had maar twee deuren. Verder ontkenden ze ook maar iets met de mishandeling van het slachtoffer te maken te hebben gehad.

Uitspraak over twee weken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren