Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Twee aanhoudingen na melding insluiping

Toegevoegd: 24-04-2018, 08.38 uur - Update: 24-04-2018, 11.59 uur
Twee aanhoudingen na melding insluiping
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BURGH-HAAMSTEDE - De politie heeft maandag twee personen aangehouden na een insluiping. Dat meldt het politieteam Walcheren via Facebook.


Volgens de politie was een melding binnengekomen dat een insluiper was betrapt bij een woning in Oostkapelle en dat deze gevlucht was. Verschillende politie-eenheden gingen op pad en onderweg kon de vluchtauto worden achterhaald.

Bij Burgh-Haamstede werden verschillende herkenbare politiewagens gepositioneerd en hierop kon de vluchtauto rond 14.35 uur van de weg worden gehaald bij de Steursweg. Er werden twee verdachten aangehouden. In het voertuig vonden agenten verschillende goederen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.

Het politie-onderzoek loopt nog. De twee verdachten, Rotterdammers van 21 en 48 jaar oud, zijn ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren