Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Negen boetes bij controle milieustraat Zierikzee

Toegevoegd: 25-04-2018, 21.58 uur
Er werden in totaal negen processen-verbaal uitgeschreven. Er werden in totaal negen processen-verbaal uitgeschreven.
Er werden in totaal negen processen-verbaal uitgeschreven.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Bij de milieustraat aan de Deltastraat in Zierikzee heeft de politie woensdag in totaal negen processen-verbaal uitgeschreven tijdens een controle.


Samen met medewerkers van de gemeente Schouwen-Duiveland werd onder meer gelet op de veiligheid rondom aanhangwagens en het illegaal aanbieden van bedrijfsafval. In twee gevallen was sprake van uitstekende delen van de lading. Ook bleek de lading van de aanhangwagen van een tractor niet afgedekt te zijn.

Verder was een vrachtauto voor meer dan tien procent overbeladen en werd geconstateerd dat het kenteken van een aanhangwagen niet gelijk was aan die van het trekkend voertuig. Verder werden vier bekeuringen uitgedeeld omdat geen rijbewijs kon worden getoond.

De gemeente heeft een onderzoek ingesteld naar één geval waarbij wordt vermoed dat sprake was van illegaal aangeboden bedrijfsafval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wee (5-5-2018 om 19:19)
Marnix, ik heb hier weinig aan toe te voegen, je hebt helemaal gelijk. Ambtenarij is de juiste uitdrukking. Echte veiligheid ben ik een voorstander van.
't is toch wat (27-4-2018 om 18:26)
wat een (overwegend) zielige reacties weer; gewoon hartstikke goed dat de politie hierop controleert; je zal als motor (of ook zoals de meesten auto) rijder zo'n malloot voor je hebben die z'n lading niet goed vast heeft of geen netje (kost wel zeker 15 euro ofzo....) er over hene heeft, en d'r valt wat op de straat, en dan ga je onderuit!! of schade aan je boliede. Ik heb (bijna) nooit een boete, en als ik er toch een krijg is het m'n eigen stomme schuld!! ga dan dus ook niet klagen hé....
f (27-4-2018 om 17:44)
@Peter Luitjes: Het staat agenten vrij om een ander beroep te kiezen he, niemand verplicht hun om dat werk te doen, tis hun keuze. Je weet als je eraan begint dat je vrienden je met de nek aan kijken en je t pispaaltje bent op verjaardagen..Is al generaties bekend dat boeven vangen niet meer prio 1 is voor de hermandad maar je een verlengstuk bent van rupsje nooit genoeg uit den haag.. En inderdaad met zulke nutteloze acties als deze kweek je weinig begrip onder de mensen, klopt.. Aangifte doen van een gestolen item moet digitaal en hoor je nooit meer wat van maar wel met kweeniet hoeveel eenheden karretjes bekijken of er toch niet wat te schijven valt.. pff losers..
Peter Luitjes (27-4-2018 om 10:00)
@ hele discussie, weten jullie wel dat de politie ook maar gewoon moet uitvoeren wat de politiek hen voorschrijft ? wat stemde U ook weer ? Wel er mee eens dat dit ook gewoon een reguliere verkeerscontrole had kunnen zijn op elke willekeurige plek. Ik wed dat als ze bij de parkeerplaats van het gemeentehuis zouden staan ze net zoveel of waarschijnlijk meer overtredingen zouden constateren.
Koos P. (26-4-2018 om 23:36)
Wat een geklaag weer van iedereen zeg! Politie is weer niet goed, lekker makkelijk cashen en ga zo maar door. Als het zo makkelijk cashen is, bij wie ligt de fout dan? Als iedereen z'n zaakjes in orde zou hebben valt er niks te cashen! Maar de politie zwart maken is natuurlijk veel makkelijker. Typisch weer!
Jac (26-4-2018 om 20:56)
En dan vinden ze het gek dat de politie geen respect krijgt.
Cookie-instellingen beheren