Weerbericht:
Lokaal een mistbank, in het oosten een bui. Overdag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Tunnel dicht na scharen auto met aanhanger

Toegevoegd: 26-04-2018, 12.32 uur
Tunnel dicht na scharen auto met aanhanger
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HOEK - Verkeer dat vanuit Zeeuws-Vlaanderen door de Westerscheldetunnel (N62) wilde heeft donderdagochtend twee keer te maken gehad met een stremming.


Rond 09.35 uur moest de oostbuis worden afgesloten nadat een auto met aanhangwagen was geschaard. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld en rond 10.15 uur kon de tunnel weer worden vrijgegeven. Op dat moment stond er echter al wel een kilometerslange file.

Een half uur later ging de tunnelbuis opnieuw even dicht. Dit vanwege opruimwerkzaamheden naar aanleiding van het incident eerder op de ochtend. Rond 11.00 uur was de tunnel opnieuw weer beschikbaar.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
p (26-4-2018 om 18:16)
Nee Cerebrus, dit krijg je voor elkaar als je met auto en aanhanger gaat rijden en dan de snelheid even teveel laat oplopen in het naar beneden rijden van de "stankafsluiter". De aanhanger gaat dan slingeren en wil eigenlijk voorbij de auto komen.Als je dan op de rem trapt van schrik of automatisme word het nog erger, met dit als gevolg.
Cerebrus (26-4-2018 om 16:09)
Hoe krijg je dat in vredesnaam voor elkaar in een rechttoe rechtaan tunnel? Lekker appen en tegen de wand aanrijden zeker.
Cookie-instellingen beheren