Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Hoge boetes voor snelheidsovertredingen in Terneuzen

Toegevoegd: 15-09-2006, 22.39 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Twee automobilisten, een 22-jarige Belg en een 27-jarige Fransman, werden vanavond bekeurd omdat zij met hoge snelheid over de Guido Gezellestraat in Terneuzen reden.

Omdat er de laatste tijd veel klachten zijn over automobilisten die te hard rijden, hield de politie vanavond een lasercontrole. Tijdens deze controle zagen agenten twee auto’s een wedstrijd houden en met hoge snelheid hun kant opkomen.

Er werden snelheden gemeten van 115  en 121 km/u (gecorrigeerd) waar 50 km is toegestaan. Zij zagen kans de twee bestuurders aan de kant te zetten waarna ze werden overgebracht naar het politiebureau.

De Belg kreeg een boete van 580 euro, de Fransman kreeg er een van 750 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren