Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie waarschuwt voor wiet via de post

Toegevoegd: 26-04-2018, 16.45 uur
Een fragment van de rondgestuurde brief.
Een fragment van de rondgestuurde brief.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De Middelburgse politie waarschuwt via social media om wiet niet via de post te bestellen.


Volgens de Middelburgse wijkagenten is onlangs in de wijk Dauwendaele een brief rondgebracht waarin de mogelijkheden worden aangegeven om wiet te bestellen. In de brief, die in het Engels is opgesteld, staan meer dan tien verschillende soorten vermeld met daarbij de prijzen per 1, 5 en 20 gram.

De tarieven lopen uiteen van 10 tot 35 euro voor een gram en van 192 tot 600 euro voor 20 gram. Bestellingen kunnen volgens de briefschrijvers gedaan worden via e-mail. De politie raadt mensen aan geen bestellingen te doen. "Trap er niet in. Hennep wordt door de post, indien dit wordt opgemerkt, afgegeven bij politie. Daarnaast moet je maar afwachten of er überhaupt wat geleverd wordt na betaling", aldus de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (28-4-2018 om 10:12)
Wat kost zoiets bij de apotheek op dokters recept dan? Kwaliteit kan ook bij de coffeeshop niet gegarandeerd worden! Van het roken van wiet oid raakt men niet verslaafd, alles wat eindigd met "ine" is verslavend, buitenom alcohol..
Rick Roll (27-4-2018 om 14:21)
De politie werkt zelf mee aan dit soort praktijken doordat ze de legale verkoop in coffeeshops moeilijk maken door de aanvoer illegaal te houden. Dat houd de prijs immers hoog, en is derhalve aantrekkelijk voor criminelen. Maar dat weet de politie, en ze doen het omdat ze dan meer inkomsten krijgen. Uiteindelijk is een dealer beter te vertrouwen dan de politie, want een dealer is immers open dat hij uit op geld is. De politie daarentegen claimt dat ze dat niet zijn, maar de realiteit laat wel anders zien. Immers; Legale aanvoer naar de coffeeshops zou de prijzen omlaag halen, en derhalve het zwaar onaantrekkelijk voor criminelen maken.
Popeye (27-4-2018 om 09:33)
@zeeland: en lange neuzen pikken wij er direct uit als leugenaars, toch?!
Zeeland (27-4-2018 om 08:19)
Tjonge,wat een prijzen zeg voor een beetje van dat rotzooi!!daar moet je gewoon voor gaan werken!zonde van je geld,tja... en als het geld op is dan belandt men meestal in de criminaliteit,want als je er eenmaal aan begonnen bent,kun je niet meer zonder!!!(je kan het trouwens vaak zien wie er gebruikt,zien er niet meer verzorgd uit,geen geld meer voor de kapper en kleding.ik zou zeggen als je verslaafd ben ‘zoek hulp’!!
Popeye (27-4-2018 om 07:38)
Adverterenvóór gekruist met Waarschuwentégen maakt samen ....? Juist!
Popeye (27-4-2018 om 07:35)
@Henny: en waarom zou die flyer hier worden gedeeld denkt u !?
Cookie-instellingen beheren