Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Auto op gewelddadige wijze afgenomen

Toegevoegd: 26-04-2018, 20.28 uur
Auto op gewelddadige wijze afgenomen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRESKENS - In Breskens is vanmiddag op gewelddadige wijze iemands auto gestolen. Dat meldt de politie via Facebook.


Volgens de politie vond het incident tussen 16.45 en 17.00 uur plaats op de Boulevard. Met geweld werd hier een witte Suzuki Splash met het kenteken 12-LSP-1 weggenomen.

De politie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben. Zij kunnen bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (27-4-2018 om 10:32)
@bram, gebeurt hier ook al jaren, vroeger las je het niet zo snel.
Koos P. (27-4-2018 om 10:07)
Waarom zoiets doen voor een Suzuki Splash? Wagentje heeft slechts een motor van een opgevoerde bladblazer. Ik hoop dat het goed komt met het slachtoffer en dat de auto weer gewoon in nette staat terugkomt.
cq (27-4-2018 om 09:57)
Zo als ik al tegen de Burgemeester van Sluis vertelde, Zeeuws Vlaanderen is aan het vercriminaliseren in rap tempo, dan nog je kans zien van een 85 jarige man zijn auto afhandig maken flink hoor! En wat huis vest zich hier tegenwoordig, kijkend naar Woongoed Zeeuws Vlaanderen?
AntiGSM (27-4-2018 om 08:38)
Echt een enorm stoere dader, ik las in de PZC dat de eigenaar een 85 jarige is. Ik hoop echt dat deze persoon gepakt wordt, belachelijk gewoon!
bram (27-4-2018 om 04:37)
Gewoon een overval dus, zonder mededogen en met veel geweld. Kan ik mij van vroeger niet herinneren. Zeeland wordt helaas ook meegenomen in de misdaad sfeer, waarvan wij steeds nog denken dat die alleen maar in de grote steden plaatsvindt. Mijn oproep: Zeeuwen blijf alert en accepteer niet dat ook wij worden opgenomen als doelwit van dit soort achterlijke praktijken. Zoals gezegd, ook bij ons gebeurt dit. Maak een credo: in onze provincie accepteren wij geen aso-gedrag, accepteren wij geen diefstal, accepteren wij geen geweld. Wij zijn Zeeuwen, rot op!!
Cookie-instellingen beheren