Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 29 km

Grote politie-actie na bedreiging Vlissingen

Toegevoegd: 26-04-2018, 20.36 uur - Update: 26-04-2018, 21.04 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is de politie donderdagavond een woning binnengevallen na een melding van een bedreiging met een vuurwapen. Ter plekke werd niemand aangehouden maar later is alsnog iemand opgepakt.


Wat er precies is gebeurd, is volgens de politie nog niet duidelijk maar in de buurt van de Boulevard zou een inzittende van een zwarte Audi A3 hebben gedreigd met een vuurwapen. De politie deed vervolgens rond 18.15 uur via Burgernet een oproep om naar de wagen uit te kijken.

Nog geen tien minuten later werd het voertuig geparkeerd aangetroffen op het Ravesteijnplein. Politieagenten gehuld in kogelwerende vesten omsingelden vervolgens het plein en een woning aan de Schuitvaartgracht.

Enkele agenten, waaronder ook een hondengeleider, gingen rond 18.50 uur de woning binnen. Het huis werd doorzocht maar volgens de politie werden geen verdachten aangetroffen. Er is niemand aangehouden en voor zover bekend is ook het wapen niet gevonden.

Agenten bleven nog enige tijd bij de woning maar rond kwart over zeven werd de actie grotendeels beëindigd. Bergingsbedrijf Kuzee is ingeschakeld om de aangetroffen Audi te takelen voor nader onderzoek. De politie heeft inmiddels laten weten dat rond 20.00 uur alsnog een verdachte is gearresteerd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Trudie (28-4-2018 om 10:18)
@ peet, de politiek noemt dat bezuinigingen maar in werkelijkheid durven ze die groepen niet aan te pakken, daarom pakken ze normale nederlanders maar snoeihard aan. Maar ja, men blijft toch maar stemmen op die politieke criminelen kliek omdat diie b.v. de criminele hypotheekrente aftrek blijft sturen, men ontvangt gewoon crimineel geld en dan stemt men daar toch op ? De staatsvorm is gewoon criminaliteit en de meerderheid vindt het okee zolang ze maar betaald worden zodat ze een schijnbaar leven van status kunnen leiden, in dure wagens en eigen vastgoed en zo..want dat is toch wenselijk in de maatschappij ?
lezer (27-4-2018 om 11:03)
Goed en snel gewerkt door de politie, Vlissingen weer wat veiliger!
Peet (27-4-2018 om 10:32)
Jaja heeft niks met bezuinigingen te maken hoor.. De Politie is eigen schuld hierin.. Deze meneer stond al jaren bekend..Hij rijd dagelijks hier rond en dat soort gasten zitten allemaal bij Orionis en rijden met dikke auto's met 3000 euro stereo en donkere ruiten blowen de hele dag achter stuur en komen iedere dag in de coffeeshop en er lopen allemaal kinderen van dat soort rond.. De meiden vinden dat stuur tot ze ouder worden en met zooi kinderen gedumpt worden dan hebben ze spijt en wil niemand ze meer.. Die mannen rijden hier al jaren ongestraft rond... Je hoeft maar door de Bloemenbuurt en bossenburg te rijden of drugstest te doen.. Stuur Sociale Recherche maar eens op pad, ze wonen ook illegaal samen met uitkering vaak..
VOC geest is terug (27-4-2018 om 09:45)
heel goed @ vlissinger, de draconische bezuinigingen uit de crisistijd zetten ze gewoon voort ook nu het zo goed gaat en ondertussen geven ze miljarden aan rijke multinationals, en of de uitgemergelde belastingbetaler dat even wil ophoesten. in werkelijkheid is dit land gewoon een crimineel roversnest net als weleer.
Neo (27-4-2018 om 09:39)
het stikt toch ook van de criminelen in hun dure auto's, jan met de pet weet toch dat je die niet met hard werken in loondienst gaat verdienen in dit land ? ondertussen mag men toekijken hoe justitie en de politiek deze lieden ontzien terwijl men zelf net de eindjes aan elkaar mag knopen van de belastingdienst, die met boete's dreigt als je niet op tijd opstuurt wat ze eigenlijk al lang weten. De normale bevolking wordt gewoon verdrongen door de horde's criminelen die hier vrij spel krijgen van de politiek. Mens onteerend vind ik het. maar wat willen we ook met onze politiek die ons op de internationale zwarte lijst van belastingcriminelen wil krijgen ? wordt wakker nederland !!
Vlissinger (27-4-2018 om 01:40)
Zo blijkt maar weer dat dit soort narcistisch tuig vaak heel simpel is en negen van de tien keer alsnog wordt aangehouden. Hopelijk krijgt deze gek TBS voor levenslang want die stoornis gaat echt niet weg dmv therapie. Vraag me altijd af waarom juist dit soort types een werkstrafje krijgen en daarna zo weer terug de maatschappij in wordt gestuurd? Heeft wwaarschijnlijk te maken met bezuinigingen en dus mogen pscyhopaten lekker doen wat ze willen met nietwetende burgers?
Cookie-instellingen beheren