Weerbericht:
Vandaag meest droog en in het oosten zomers warm, morgen enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Drenkeling gered uit vijver in Kapelle

Toegevoegd: 27-04-2018, 09.08 uur
Door: Roland de Jong

KAPELLE - In Kapelle is vanochtend een man uit een vijver gered. Het slachtoffer is met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis.

Via het alarmnummer 112 werd omstreeks 07.10 uur gemeld dat in een parkje tussen de Grenadier en de Biezelingse Oude Dijk iemand in het water lag. Omstanders schoten te hulp en naast twee ambulanceteams werden ook een brandweerploeg en een traumahelikopter opgeroepen.

De helikopter landde op een nabij gelegen wei. Nadat het slachtoffer ter plekke was gestabiliseerd is deze even na 08.00 uur met spoed per ambulance afgevoerd. Zeker één omstander ging zelf het water in. Deze heeft zichzelf opgewarmd in de brandweerwagen en vervolgens is deze, gewikkeld in een foliedeken, door de politie naar huis gebracht.

Hoe het slachtoffer in het water is beland wordt nog onderzocht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750