Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 5 km

Fietsendief opgepakt, politie zoekt eigenaar fiets

Toegevoegd: 27-04-2018, 10.59 uur
Deze fiets is door de politie veiliggesteld.
Deze fiets is door de politie veiliggesteld.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag in Goes iemand aangehouden die een fiets zou hebben gestolen.


Volgens de politie zou de man een tweewieler hebben weggenomen in Goes. Hij kon aan het einde van de nacht worden opgepakt. De fiets is door de politie veiliggesteld maar men weet nog niet wie de rechtmatige eigenaar is. Daarom is een foto van de fiets verspreid.

Bent of kent u de eigenaar? Dan kunt u zich melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Trudie (28-4-2018 om 10:26)
Nee @ will, je weet toch dat in dit land criminelen bescherming genieten ? Als je als rechtschapen burger op straat loopt mag iedereen video en foto's van je maken en overal plaatsen, maar criminelen ? nee absoluut geen sprake van !! Nog meer van die perverse sociopatisch gestoorde regeltjes die ze in de haag verzinnen om het volk tot submissie te vernederen.
will (27-4-2018 om 14:37)
kan er ook een foto van de dief bij ??
Cookie-instellingen beheren