Weerbericht:
Morgen enkele graden warmer en veel zon
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Sporenonderzoek na dodelijk ongeluk Hoek

Toegevoegd: 28-04-2018, 23.44 uur - Update: 29-04-2018, 00.32 uur
Door: Roland de Jong

HOEK - Specialisten van de politie doen momenteel onderzoek op de Hoekseweg (N682) waar eerder vanavond een ernstig verkeersongeval gebeurde.

Even na half negen kwamen vlakbij buurtschap Wulpenbek twee personenauto’s frontaal met elkaar in botsing. Een man werd door de klap uit één van de auto’s geslingerd. Dit slachtoffer overleed ter plekke. Een andere gewonde, volgens de politie een meisje, is met spoed per ambulance afgevoerd naar een ziekenhuis. Een derde persoon zat bekneld en kon rond na een uur door de brandweer worden bevrijd.

Een onderzoeksteam bestaande uit een verkeersongevallenanalist, een GGD-arts en een forensisch onderzoeker is rond kwart voor elf gestart met onderzoek. Bergingsbedrijf Kuzee heeft ter plaatse schermen geplaatst. De beide autowrakken staan nog op de ongevalslocatie. Om 00.30 uur was de weg nog altijd volledig afgesloten. Deze zal in de loop van de nacht weer opengesteld worden.

De identiteit van de betrokkenen is overigens nog niet bekend gemaakt maar de politie weet wel om wie het gaat.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
peter (29-4-2018 om 09:12)
vreselijk heel veel sterkte voor de nabestaanden en een spoedig herstel voor de andere slachtoffers.