Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 26 km

Bromfietsers onderuit, één gewonde

Toegevoegd: 30-04-2018, 15.36 uur
Bromfietsers onderuit, één gewonde
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Als gevolg van gladheid door een regenbui zijn zondagavond in Vlissingen twee bromfietsers onderuit gegaan. Eén persoon raakte gewond.


Volgens de politie reden de twee, beiden met een passagier op de brommer, rond 19.25 uur over de kruising van de Weyevlietweg met de Kleiweg. Door het gladde wegdek kwamen de beide bestuurders ten val.

Eén van de passagiers, een 18-jarige Middelburger, raakte gewond. Hij werd door de ambulancedienst behandeld en is volgens de politie vervolgens overgebracht naar de Huisartsenpost (HAP).


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
edith (1-5-2018 om 11:50)
Toch blijf ik het een vreemde situatie vinden. Je breekt je arm...ambulancepersoneel helpt je om je vervolgens af te zetten bij de HAP? Zelf parkeren ze weer bij de eerste hulp....waar jij dan toch ook naartoe moet omdat je arm gebroken is en de HAP daar niets aan doet! Een huisarts brengt een gewonde voetballer naar de eerste hulp omdat zijn arm DUIDELIJK gebroken is, op dat moment is ze niet in functie maar een bezorgde moeder. Toch willen ze haar terug sturen naar de HAP....dit weigert ze natuurlijk. Maarrrrrr hoezoooo? Er bungelt een arm aan een kind en je wilt hem nog de vierdaagse laten lopen. Rare regels raar land.
Cookie-instellingen beheren