Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Gevangenisstraf voor uitgaansgeweld Terneuzen

Toegevoegd: 30-04-2018, 15.59 uur
Gevangenisstraf voor uitgaansgeweld Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft maandag de 39-jarige R. M. uit Terneuzen een gevangenisstraf van negen maanden opgelegd. M. kreeg deze straf omdat hij zich schuldig heeft gemaakt aan uitgaansgeweld in zowel 2016 als 2017.


Op 22 januari 2017 schopte M. een onbekende jongeman tegen hoofd toen deze al bewusteloos op de grond lag. Het slachtoffer weigerde aangifte te doen. Midden oktober 2016 vuurde M. enkele schoten met een alarmpistool. In een café kreeg hij destijds ruzie met een vrouw en buiten werd hij door haar vader, haar broer en nog enkele anderen opgewacht.

M. haalde thuis het alarmpistool en dreigde te schieten. Toen de groep daar absoluut niet van onder de indruk raakte, loste hij enkele schoten. Dat het om een alarmpistool ging werd overigens pas na het incident bekend.

Het vonnis was gelijk aan de eis van de officier van justitie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
John (1-5-2018 om 09:29)
Lekker ventje... laat die maar lekker binnen zitten om af te koelen.
Cookie-instellingen beheren