Weerbericht:
Eerst vrij veel sluierwolken, vannacht in het noorden kans op een mistbank
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Stroomuitval door ongeluk Terneuzen

Toegevoegd: 30-04-2018, 22.06 uur - Update: 01-05-2018, 09.00 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen is maandagavond een personenauto in een greppel gereden. Er is een gewond geraakt en het ongeluk heeft een stroomstoring veroorzaakt.

Het verkeersongeval gebeurde rond 20.50 uur op de Mr. F.J. Haarmanweg. Naast de ambulancedienst werd ook de brandweer opgeroepen omdat de auto vermoedelijk een elektriciteitskast of -kabel had geraakt. Dat laatste bleek het geval te zijn.

Een passagier die in de auto zat raakte gewond. Deze is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van diens letsel is niets bekend. Door het ongeluk viel bij 17 adressen de stroom uit. Netbeheerder Enduris is ter plaatse gekomen om de stroomvoorziening te herstellen. De verwachting is dat dit nog wel enige tijd gaat duren.

Bergingsbedrijf Vermaat heeft de auto getakeld.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (2-5-2018 om 11:31)
Maar goed dat de verzekering in geval van straatracen niets uitkeert. Wordt een flinke schadepost met het vervangen van een elektriciteitskast. Leren ze gelijk wat van.
getuige (30-4-2018 om 23:25)
straatracen is dom ! hebt zien gebeuren en dus ook al een verklaring op het bureau afgegeven ! :)