Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 25 km

Fietsster door duo mishandeld in Meliskerke

Toegevoegd: 01-05-2018, 14.51 uur
Fietsster door duo mishandeld in Meliskerke
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MELISKERKE - Een 33-jarige fietsster uit Serooskerke is afgelopen donderdag op het fietspad bij de Koekoeksweg in Meliskerke mishandeld door een onbekende hardloper en een fietsster. De politie zoekt getuigen.


De fietsster reed vanaf Meliskerke richting Aagtekerke. Op een gegeven moment stopte ze omdat haar hond zijn behoefte moest doen. “De hond was niet aangelijnd, maar stond vermoedelijk naast de fiets. Een hardloper met een Belgische tongval, die gevolgd werd door een vrouw op een fiets, klaagde echter over het niet aanlijnen van de hond. Er ontstond een meningsverschil en er werd door de hardloper en de vrouw geduwd”, zo vertelt de politie.

Op een gegeven moment pakte de hardloper de aangeefster zelfs bij de keel vast. Het slachtoffer probeerde zich los te vechten en hierop liet de man los. De vrouw vluchtte op de fiets weg. Ze raakte lichtgewond. Zover bekend heeft de hond zich overigens niet met de worsteling bemoeid.

De politie is naar aanleiding van het voorval op zoek naar de hardloper en de vrouw. “Het gaat om een man rond de 45 jaar. Hij droeg een bril en had donkerblond/lichtbruin haar. Hij droeg een strakke, korte broek en een fel geel shirt. De vrouw was ook rond de 45 jaar. Zij had half lang bruin krullend haar en ze fietste op een fiets met fietstassen”, aldus de politie.

Het incident is volgens de politie waarschijnlijk door een inzittende van een donkerblauwe personenauto, merk Opel, met een smartphone gefilmd. De politie wil ook graag in contact komen met deze persoon en eventuele andere getuigen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
liesbeth van den bergh (1-5-2018 om 16:19)
Hóóp dat ze gepakt worden!!!
Cookie-instellingen beheren