Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser gewond op Axelsestraat Terneuzen

Toegevoegd: 02-05-2018, 10.57 uur
De fietser is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.
De fietser is per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - Bij een ongeluk op de Axelsestraat in Terneuzen is woensdagochtend een fietser gewond geraakt.


Het slachtoffer kwam rond 09.15 uur ten val. Hoe dat precies gebeurd is, is niet bekend. Een ambulanceteam van de post Terneuzen spoedde zich naar de Axelsestraat om zich over de gewonde te ontfermen.

Volgens de politie is de fietser door de ambulancedienst ter controle meegenomen naar het ziekenhuis.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (3-5-2018 om 08:45)
@Criticus; als je dagelijks om je heen kijkt kan ik maar 1 conclusie trekken: fietsers zijn zonder meer de grootste verkeershufters allertijden. Niemand geeft richting aan, velen zijn met telefoons bezig, anderen snijden stukken af waardoor ze op de verkeerde weghelft komen, met velen naast elkaar rijden, zonder licht in het donker en voor de rest gaat het goed.... Een enkeling die ik op de fiets zie rijden rijdt netjes en houdt zich aan de regels en gebruikt zijn of haar verstand, de rest denderd door en denkt van die auto stopt wel anders is die toch fout.
Criticus (2-5-2018 om 20:26)
Beste AD, in het artikel staat nergens dat er 3 fietsers naast elkaar reden. Er staat ook niet dat deze fietser op zijn of haar telefoon aan het kijken was. Er staat nl. dat het niet precies bekend is hoe e.e.a. heeft kunnen gebeuren. Hoewel ik het met je eens ben dat hetgeen jij noemt voor gevaarlijke situaties zorgt, ik heb nl. jaren aan de Axelsestraat gewoond, zou het beter zijn als je niet zomaar vanalles roept zonder te weten hoe de vork aan de steel zit.
EHBO (2-5-2018 om 14:06)
Goed verwoord AD sinds ze die straat hebben veranderd, vind ik hem gevaarlijk geworden. De autos rijden rakelings langs je.
AD. (2-5-2018 om 12:25)
Ik rij regelmatig over de axelsestraat en zie dan 3 fietsers naast elkaar rijden dus dat is vragen om te worden aangereden ook zijn ze niet met verkeer bezig maar het hun telefoon dus kom bij niet aan om er medelijden mee te hebben.
Cookie-instellingen beheren