Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 31 km

Arrestatie trio na zware mishandeling

Toegevoegd: 02-05-2018, 15.30 uur
Arrestatie trio na zware mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft drie verdachten aangehouden voor het mishandelen en het van de fiets rijden van een jonge vrouw, afgelopen Koningsnacht in Vlissingen.


Na een confrontatie tussen het slachtoffer en een automobiliste in de Scheldestraat kwam zij ten val. Ze werd vervolgens diverse keren tegen het hoofd geschopt terwijl ze nog op de grond lag. Na de mishandeling stond het slachtoffer weer op en ze fietste vervolgens naar de Nieuwe Vlissingen. Daar werd ze van achteren aangereden door dezelfde automobiliste.

De fietsster kwam door de botsing ten val.  Voorbijgangers hebben de jonge vrouw overeind geholpen en naar huis gebracht. Daar heeft ze de politie gebeld. De ambulancedienst is vervolgens ter plekke gekomen om haar naar het ziekenhuis te brengen.

Zaterdag deed de politie een oproep aan de dader en getuigen om zich te melden. De nu aangehouden personen zijn een 24-jarige vrouw uit Vlissingen, een 24-jarige vrouw uit de gemeente Vlissingen en een 25-jarige vrouw uit Middelburg. Alle drie de vrouwen zijn voor verhoor en nader onderzoek naar het politiecellencomplex gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (2-5-2018 om 18:02)
Mooi werk weer een paar asos achter de tralies Hoop dat ze aangeklaagd worden voor poging doodslag Wat een stel lafaards goed aanpakken dat tuig
EM (2-5-2018 om 17:19)
ALS de verdachten daadwerkelijk de daders keihard straffen ,wegens bv poging tot doodslag en de fiets laten vergoeden en voor de automobiliste in spe rijbewijs intrekken en aanvraag indienen bij CBR of deze persoon verstandelijk in staat is om überhaupt een rijbewijs te hebben .
Cookie-instellingen beheren