Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Ongeluk N290 Vogelwaarde na voorrangsfout

Toegevoegd: 03-05-2018, 13.19 uur
Bij het ongeluk raakten twee personen gewond.
Bij het ongeluk raakten twee personen gewond.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VOGELWAARDE - Het ongeluk woensdagavond op de Provincialeweg (N290) bij Vogelwaarde gebeurde na een voorrangsfout. Volgens de politie raakten twee mensen gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 20.20 uur tussen Vogelwaarde en Terhole. Bij de kruising met de Havendijk kwamen een Belgische en een Nederlandse personenauto met elkaar in botsing. Volgens de politie gebeurde het ongeluk toen een 20-jarige bestuurder uit de gemeente Hulst via de Havendijk de Provincialeweg op wilde draaien richting Terhole.

De man had voorrang moeten verlenen aan een 44-jarige automobilist uit het Belgische Beveren, maar hij zag deze over het hoofd en een botsing was het gevolg. De beide voertuigen belandden zwaar beschadigd in de berm. Volgens de politie zijn de beide betrokkenen ter controle per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. De voertuigen moesten allebei worden getakeld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren