Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

EOD ingezet na vondst voorwerp in Goes

Toegevoegd: 03-05-2018, 18.01 uur - Update: 04-05-2018, 10.22 uur
EOD'ers aan het werk bij de vindplaats aan de Lijnbaan.
EOD'ers aan het werk bij de vindplaats aan de Lijnbaan.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - Tijdens werkzaamheden is donderdag in Goes een mogelijk explosief ontdekt. De Explosieven Opruimingsdienst (EOD) is daarom ingeschakeld.


Het voorwerp werd vanmiddag gevonden bij de Lijnbaan. Daar wordt momenteel gewerkt aan de herinrichting rondom het NS- en busstation. Opgeroepen politie-agenten vroegen op hun beurt om de komst van de EOD.

Medewerkers van de EOD hebben de situatie beoordeeld en besloten het voorwerp mee te nemen om het vervolgens elders te kunnen onderzoeken en waar nodig te kunnen vernietigen. Inmiddels is het voorwerp schoongemaakt en gebleken dat er geen sprake was van een explosief.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
tinus (4-5-2018 om 10:12)
mooie brand blusser helaas zwaar verroest
Cookie-instellingen beheren