Weerbericht:
Lokaal een mistbank, in het oosten een bui. Overdag buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Tunnel tijdje tolvrij vanwege verkeersdrukte

Toegevoegd: 04-05-2018, 15.28 uur - Update: 04-05-2018, 19.18 uur
Tunnel tijdje tolvrij vanwege verkeersdrukte
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - De Oostbuis van de Westerscheldetunnel, de buis waarin het verkeer richting Borssele rijdt, is vrijdag urenlang tolvrij geweest. Dat kwam door verkeersproblemen op de A4 en de A16. De tunnelbuis richting Zeeuws-Vlaanderen was niet tolvrij.


Tot de tijdelijke vrijstelling van tol werd besloten in overleg met Rijkswaterstaat. Op de A16 gebeurde vrijdagmiddag net over de grens een ongeval. Op de ingestelde omleidingsroute gebeurden vervolgens nog twee ongevallen.

Na het ongeluk op de A16 ging het volgens Rijkswaterstaat ook mis op de A4 bij Bergen op Zoom. “Dat ongeluk zorgde voor een flinke file van 21 kilometer en liep terug tot in België. De Oostbuis van de Westerscheldetunnel in de N62 was daarom tot 18.30 uur tolvrij”, zo laat Rijkswaterstaat weten.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
p (4-5-2018 om 18:06)
Wat een krenterige reacti weer om alleen een kant tolvrij te maken??!!
Cookie-instellingen beheren