Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Oponthoud door autobrand N255 Wissenkerke

Toegevoegd: 04-05-2018, 15.44 uur
Door: Roland de Jong

WISSENKERKE - Het verkeer op de Oost-Westweg (N255) heeft vrijdagmiddag hinder ondervonden van een brandende personenauto. Niemand raakte gewond.


Vlakbij de rotonde bij bedrijventerrein Cruijckelcreke in Wissenkerke ontdekte een automobiliste rond 14.00 uur dat er rook vanonder de motorkap van haar Volkswagen Polo kwam. De brandweer werd gebeld en die rukte uit met tankautospuiten uit Kamperland en Serooskerke (W).

De ploeg uit Kamperland heeft de brand geblust en vervolgens met behulp van een warmtebeeldcamera gecontroleerd of het vuur echt uit was. De auto moest worden getakeld en omdat vanwege het incident geen verkeer richting Kamperland kon stelde de politie een omleidingsroute in totdat de auto was getakeld.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren