Tholenaar van de weg gereden op A2 Vinkeveen

Toegevoegd: 04-05-2018, 16.55 uur

Tholenaar van de weg gereden op A2 Vinkeveen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VINKEVEEN - Op de A2 bij Vinkeveen, tussen Utrecht en Amsterdam, is woensdagavond een man uit Tholen van de weg gereden. De Tholenaar raakte hierdoor met zijn voertuig te water.

De 24-jarige automobilist zou rond 22.25 uur zijn afgesneden door een andere automobilist. Dat gebeurde tijdens een inhaalmanoeuvre. De Tholenaar verloor volgens de politie de macht over het stuur en raakte vervolgens van de weg.

De auto kwam in het water tot stilstand maar de Tholenaar en zijn passagier konden zelf uit het voertuig komen. De veroorzaker van het ongeval is doorgereden. De verdachte reed in een donkerblauwe of zwarte auto, mogelijk van het merk en type Volkswagen Golf. Er is niets bekend over het uiterlijk van de bestuurder of eventuele andere inzittenden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (5-5-2018 om 07:04)
Als de veroorzaker is door gereden is daar toch in vele gevallen een reden voor maar blijft onmenselijk om zo door te rijden