Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbraakpoging bij parfumerie, 1 arrestatie

Toegevoegd: 05-05-2018, 03.56 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In het centrum van Vlissingen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een inbraakpoging gedaan bij een parfumerie. Er is één arrestatie verricht.


Rond 02.45 uur werd ontdekt dat in het overdekte winkelgebied Lange Zelke een ruit in de pui van parfumerie ‘Mooi’ was gesneuveld. Dat gebeurde nadat een automatisch brandmeldsysteem in werking was getreden.

De brandweer werd opgeroepen maar deze kwam niet meer ter plekke toen bleek dat er niet echt sprake was van brand. De zaak is namelijk voorzien van een mistgenerator die in het geval van een inbraak de dader(s) het zicht moet ontnemen en deze was vannacht ook in werking getreden.

De politie heeft bevestigd dat inmiddels één persoon als verdachte is aangehouden. Het zou gaan om een man. Of er iets is weggenomen uit de winkel is nog niet duidelijk. De politie heeft aangifte opgenomen en samen met winkelpersoneel en een medewerker van een beveiligingsbedrijf het glas opgeruimd.

Zie ook:

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren