Handgemeen na geschil over aankoop hond

Toegevoegd: 05-05-2018, 11.18 uur

Handgemeen na geschil over aankoop hond
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

STAVENISSE - Meerdere politie-eenheden zijn vrijdagavond naar Stavenisse gegaan na een melding van een handgemeen. Dit zou zijn ontstaan tijdens een geschil over de aankoop van een hond.

De melding kwam rond 23.20 uur binnen. Omdat de vechtersbazen zich nog in de woning zouden bevinden en omdat er mogelijk een vuurwapen was getoond door één van de aanwezige mannen, besloten de agenten om eerst aan het begin van het dorp te verzamelen.

Bij aankomst in het dorp kwam de agenten echter al een personenauto tegemoet die zonder verlichting reed. De automobilist werd staande gehouden en in het voertuig bleken drie mannen en een hond te zitten. Het trio werd gevraagd waar ze vandaan kwamen en dit bleek het adres te zijn waar het conflict had plaatsgevonden.

De gegevens van de mannen werden opgevraagd en de uitlevering van het vuurwapen werd gevorderd. De drie mannen, een 24-jarige Amsterdammer, een 23-jarige man uit Londen en een 27-jarige man uit Uithoorn, bleken geen vuurwapen op zak te hebben. Wel troffen agenten een breekijzer en een honkbalknuppel aan. Deze zijn in beslag genomen.

De drie mannen zijn aangehouden. De tegenpartij heeft aangifte gedaan van diefstal met geweld. De verdachten zijn overgebracht naar een politiecellencomplex waar zij zaterdag een verklaring mogen afleggen. De politie heeft de zaak nog verder in onderzoek.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (5-5-2018 om 12:08)
waren zeker ook vergeten om de hond te betalen , ken ook wel zulke mensen jammer maar de hond is hier weer de dupe van