Politie zoekt doorrijder botsing Kloetinge

Toegevoegd: 05-05-2018, 16.06 uur

Politie zoekt doorrijder botsing Kloetinge
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KLOETINGE - Na een aanrijding net buiten Goes is vrijdagavond een auto dusdanig beschadigd geraakt dat deze getakeld moest worden. De andere partij is doorgereden en daarom is de politie naar hem op zoek.

Het ongeluk gebeurde rond 22.00 uur op de kruising van de Patijnweg (N289) met de Oostmolenweg en de Kapelseweg in Kloetinge. Een kleine rode auto reed hier met zijn linkervoorzijde tegen de auto van de benadeelde: een 18-jarige man uit Goes. De geschrokken Goesenaar reed de Kapelseweg in en stapte daar uit. Hij is de veroorzaker van de aanrijding nog achterna gerend toen deze de Oostmolenweg in reed, maar kon de automobilist niet meer achterhalen.

De kleine rode auto heeft volgens de politie schade aan de linkervoorkant. Een opvallend kenmerk van de auto was dat er een trekhaak op zat. De auto van de Goesenaar moest worden weggesleept door een takelbedrijf. Er zijn inmiddels verschillende getuigen gehoord en ook zijn camerabeelden van een nabijgelegen tankstation bekeken, omdat een van de getuigen verklaarde dat de auto net had getankt voor de aanrijding.

“Helaas heeft het onderzoek tot nu toe echter geen tenaamgestelde opgeleverd en daarom roepen we de hulp in van het publiek”, zo vertelt de politie. “Kunt u ons meer vertellen, of wellicht bent u de bestuurder die we zoeken, dan wordt u verzocht uw informatie te delen via het algemene nummer van de politie (0900-8844) of via Whats’App (06-12207006). U kunt zich ook bij het bureau melden”, aldus de politie.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (5-5-2018 om 18:47)
En daarom is het mooi dat er dashcams zijn. Mocht je toevallig rond die tijd daar in de buurt zijn geweest dan kun je ff kijken of hij erop staat. Kleine moeite en altijd super leuk om dat empathieloze doorrij tuig te laten oppakken.