Weerbericht:
Veel bewolking, vrij koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Personen op straat mishandeld in Middelburg

Toegevoegd: 05-05-2018, 16.08 uur - Update: 05-05-2018, 16.26 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg heeft een man zeker drie ogenschijnlijk willekeurige personen op straat mishandeld. Hij kon ter plekke worden aangehouden.


De man zou rond 14.00 uur bij het voetpad langs Het Groene Woud twee Duitse vrouwen tot bloedens toe hebben geslagen. Verschillende passanten stopten. Zo ook een 66-jarige man die vanaf de Schroebrug richting het centrum reed. Hij keerde bij de Albert Heijn-supermarkt direct zijn auto en probeerde de verdachte klem te rijden op de brug bij de Koestraat.

De automobilist stapte uit om de verdachte aan te spreken maar kreeg prompt een klap in het gezicht. Ook andere personen die de verdachte wilden benaderen, werden agressief benaderd. De politie werd gebeld en deze spoedde zich met verschillende eenheden ter plekke. Agenten wisten de verdachte snel aan te houden. Hij is vervolgens in een politieauto naar het politiecellencomplex in Torentijd in Middelburg gebracht. Volgens de politie lijkt het erop dat sprake is geweest van een verward persoon.

Toen de hulpverleners arriveerden lagen de beide toeristes op de grond bij het Groene Woud. Zij zijn overeind geholpen en vervolgens per ambulance afgevoerd. De man hoefde zich niet onder doktersbehandeling te laten stellen. Verschillende personen hebben inmiddels een verklaring bij de politie afgelegd. De politie probeert nu op een rijtje te krijgen wat er precies is gebeurd.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (5-5-2018 om 19:35)
Het kan best waar zijn dat de man niet gezond is geweest maar midden op de dag om 14,00 uur sloeg hij twee Duitse vrouwen tot bloedens toe,zo ook een 66 jarige man in een auto werd tot stoppen gedwongen,gelukkig heeft politie hem afgeleverd in torentijd afgeleverd waar hij tot rust kan komen
Cookie-instellingen beheren