Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Jacht vaart op strekdam Westerschelde

Toegevoegd: 05-05-2018, 16.37 uur
De opvarenden bleken geschrokken te zijn maar iedereen was ongedeerd. De opvarenden bleken geschrokken te zijn maar iedereen was ongedeerd.
De opvarenden bleken geschrokken te zijn maar iedereen was ongedeerd.
© Foto: KNRM Hansweert
Door: Roland de Jong

NIEUW-NAMEN - De KNRM-reddingboot Jan van Engelenburg is zaterdagmorgen ingezet voor een jacht dat was vastgelopen op de Westerschelde.


Het jacht was rond 11.30 uur op een strekdam gevaren tussen Rilland en Nieuw-Namen. De redders van het KNRM-station Hansweert waren op dat moment aan het oefenen. Zij hebben de oefening onderbroken om naar het jacht te gaan.

De opvarenden bleken geschrokken te zijn maar iedereen was ongedeerd. Er was geen lekkage en daarom werd besloten dat de zeilers moesten wachten op hoog water.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (6-5-2018 om 05:58)
veel geluk gehad, maar dat dammetje ligt daar al lang hoor. Kaartlezen als je vaart, dan overkomt je dit niet. Hulde voor de "redders".
Cookie-instellingen beheren