Weerbericht:
Perioden met zon, in het zuiden en midden later buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Medische noodsituatie Oude Vlissingseweg

Toegevoegd: 05-05-2018, 21.32 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De ambulancedienst en de politie zijn vanavond naar Middelburg gegaan voor een medische noodsituatie.


Bij de Oude Vlissingseweg bevond zich vlakbij de kruising met de Reijersweg in de bossen een jonge vrouw die dringend medische hulp nodig had. Een ambulanceteam uit Terneuzen, dat vanwege de drukte paraat stond in Middelburg, schoot te hulp.

Ambulancemedewerkers hebben de vrouw samen met politieagenten op een brancard gelegd en haar vervolgens met spoed naar een ziekenhuis gebracht. Volgens de politie was er sprake van openbare dronkenschap. Vermoedelijk had de vrouw dus flink te veel alcohol tot zich genomen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeff (7-5-2018 om 19:13)
Hallo EM! Dus als iemand een fout maakt, wat goed kan, leeftijd wordt bijvoorbeeld niet vermeld. Ik doel dan uiteraard op tieners. Die proberen volwassen te worden met vallen en opstaan. Dan dient deze de rekening te betalen? Gelukkig is hier de verzekering niet voor uitgevonden, tpch? Mocht dit toevallig niet een tiener zijn, is het voorbeeld "leren" nog steeds te weerleggen op welke leeftijd dan ook. Zomaar een gedachte.... Iets met steen, werpen, zondigen en eerste.
EM (6-5-2018 om 11:31)
Deze vrouw zal wel naar de zuippolie in Vlissingen zijn gebracht met spoed en eigelijk zouden zulke mensen ook de rekening moeten betalen !!
Cookie-instellingen beheren