Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Bevrijdingsfestival Vlissingen rustig verlopen

Toegevoegd: 06-05-2018, 09.54 uur
Er waren volgens de politie geen ernstige incidenten.
Er waren volgens de politie geen ernstige incidenten.
© Foto: Bevrijdingsfestival Zeeland
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Ondanks de grote drukte is het Bevrijdingsfestival in Vlissingen zaterdag rustig verlopen. Er waren nauwelijks incidenten.


Volgens de organisatie trok het festival zo'n 50.000 bezoekers. Dat waren er meer dan waar vooraf vanuit was gegaan en dat komt vermoedelijk door het mooie weer. Volgens de politie waren er enkele arrestaties maar was met name sprake van openbare dronkenschap of mensen die aanwijzingen niet opvolgden. Er waren geen ernstige incidenten.

Gedurende het festival deelden de handhavers van de gemeente Vlissingen 12 officiële waarschuwingen uit voor wildplassen. Twee minderjarigen kregen een proces-verbaal voor openbare dronkenschap. EHBO'ers en ambulancemedewerkers moesten verschillende keren in actie komen voor onwel geworden personen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
vlissinger (6-5-2018 om 10:46)
ik ben niet geweest , was ook niet nodig , woon op paauwenburg maar moest s,avond de ramen dicht doen , anders kon ik de tv niet horen van de harde muziek , is gelukkig maar 1 keer op een jaar , ben ook jong geweest
Cookie-instellingen beheren