Auto total loss na ongeluk onder invloed drugs

Toegevoegd: 06-05-2018, 12.48 uur

Auto total loss na ongeluk onder invloed drugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

CLINGE - In Clinge heeft een man die onder invloed was van drugs zijn auto total loss gereden. Dat gebeurde in de ’s-Gravenstraat.

De automobilist was rond 22.15 uur tegen een lantaarnpaal gereden. De lantaarnpaal was volledig omgeknakt. De politie nam bij de bestuurder een blaastest af maar hij bleek niet gedronken te hebben. Uit een speekseltest bleek echter dat de man wel wiet had gebruikt. Daarom moest hij mee naar het bureau zodat een GGD-arts een bloedproef kon doen.

Agenten hebben getuigen van het ongeluk gehoord en volgens de politie is het ongeluk mogelijk gebeurd doordat de man moest uitwijken voor een tegenligger. Door de politie is een vordering gedaan naar het CBR om te onderzoeken of de man nog wel geschikt is om zijn rijbewijs te mogen hebben.

Bij de aanrijding raakte niemand gewond. De gemeente is in kennis gesteld over de vernielde lantaarnpaal. Deze zal vervangen moeten worden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Governmind (7-5-2018 om 00:55)
"Jaja gerechtigheid ! Alleen jammer Politie dat jullie die man pas kunnen pakken op drugs na dat ongeval.. Eigenlijk had hij sowieso al niet in de auto mogen rijden maarja iedereen ziet ze rijden die gasten met wiet en blowen thuis en dan rustig achter stuur kruipen.. Ook de jonge meiden ! Bepaalde typen doen het elke dag en die kun je er zo uit vissen... Mooie meisjes roken ook wiet hoor oom Agent !!!! Mijn buurmeisje in haar 206 rijd elke dag met wiet op en stopt met de auto voor shop om het te kopen en dat kan allemaal... TREURIG IS HET !" Geeft wel gelijk aan hoe veel invloed cannabis heeft op haar rijvaardigheid. Blijkbaar heel weinig aangezien ze nog niet verongelukt is en niemand gebeld heeft om haar van de weg te laten halen.
Rick (6-5-2018 om 23:34)
Kees, softdrugs is dus ook drugs zeg je zelf. Dus met wiet mag je geen autorijden!
Flip (6-5-2018 om 21:56)
@peet, blowen geeft ruimte van boven, sterkte
Kees (6-5-2018 om 20:44)
Er staat steeds drugs maar wiet is geen drugs. Het is nog steeds soft drugs. En met drugs op mag je geen autorijden. Met wiet volgens mij wel
Kees (6-5-2018 om 18:02)
Ik heb medelijden met de lantaarnpaal.
piet (6-5-2018 om 15:58)
@Peet. Heb je de politie al gebeld over je buurmeisje. Of gebruik je dit forum gewoon om te reageren op iets wat de politie niet goed doet?