Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Files door botsing auto's N57 Sint Laurens

Toegevoegd: 06-05-2018, 13.07 uur
Door: Roland de Jong

SINT LAURENS - Ter hoogte van Sint Laurens zijn zondag aan het einde van de ochtend op de Havenpoortweg (N57) twee auto’s op elkaar gebotst. Niemand raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde toen de beide personenauto's vanaf Middelburg richting Serooskerke (W) reden. Ter hoogte van het viaduct bij de Van Het Hoffweg ging het mis. Er was sprake van een kop-/staartbotsing tussen een BMW en een Citroën.

De ambulancedienst kwam ter plekke om de betrokkenen te onderzoeken, maar geen van hen bleek gewond te zijn geraakt. De Citroën moest worden getakeld en daardoor ontstond flink wat oponthoud. Tussen de rotondes bij Serooskerke (W) en Middelburg stond een kilometerslange file. Rijkswaterstaat en de politie loodsen het verkeer om beurten langs het ongeval.

Rond 12.30 uur was de weg weer helemaal vrij. Vervolgens losten de files langzaam op.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
leentje (6-5-2018 om 13:46)
het drukke seizoen is begonnen,ook op de weg. ik vraag mij toch af wanneer ze nou eens aan beide kanten van deze drukke weg vluchtstroken gaan aanleggen,zodat er na een ongeluk gewoon langsgereden kan worden. of als je pech hebt gewoon aan de kant kunt zonder de berm verrot te rijden.
Cookie-instellingen beheren