Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Tweede verdachte scooterroof opgepakt

Toegevoegd: 07-05-2018, 16.55 uur
Tweede verdachte scooterroof opgepakt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft een tweede verdachte opgepakt voor de roof van een scooter in Vlissingen.


De man van 22 uit Breda zou gistermorgen samen met een 26-jarige Vlissinger een 62-jarige man van zijn scooter hebben afgetrapt, waarna de mannen er met de scooter vandoor gingen. Erg ver kwamen de dieven niet. Toen ze wilden wegrijden, kwam een politieauto de straat inrijden. De mannen probeerde te vluchten, maar werden door twee andere agenten staande gehouden.

De 26-jarige Vlissinger werd meteen aangehouden, de man uit Breda wist te ontkomen, hij werd gisteren aan het eind van de middag alsnog aangehouden. Het 62-jarige slachtoffer heeft aangifte gedaan. Hij liep, door de val, lichte verwondingen op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (7-5-2018 om 18:07)
Het is wel raak steeds in Vlissingen, ik hoef niet te omschrijven wat voor soort lui dit zijn maar ik hoop dat het snel over is met boetes en taakstrafjes uitdelen. Want als het beleid niet wat strenger wordt, worden veel onschuldige mensen de dupe van deze losgeslagen ellende. Praten helpt niet helaas en boetes en taakstrafjes worden niet betaald of nageleefd tenslotte de zullen er waarschijnlijk om lachen.
Cookie-instellingen beheren