Politie zoekt tweetal na beroving Middelburg

Toegevoegd: 07-05-2018, 17.38 uur

Politie zoekt tweetal na beroving Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie is in Middelburg op zoek naar twee jongens die iemand zouden hebben beroofd. De beroving vond rond 16.50 uur plaats op de Koepoortlaan.

Volgens de politie is het tweetal weggereden op een rood/bruine scooter. Eén van de daders had een zwarte helm op en een grijs shirt aan. Van de andere persoon zijn geen details bekend gemaakt.

Bij de beroving is een rugzak weggenomen. De politie heeft de beroving in onderzoek.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (9-5-2018 om 00:44)
Echt, je wordt niet goed van dit soort berichten. Weer een stel van die verderfelijke figuren in onze provincie. De zoveelste(n). 't Wordt tijd (in ieder geval zou het fantastisch zijn) dat wij in Zeeland een apart strafrecht gaan hanteren. Vreet je iets uit met geweld of een andere rotstreek, dan wordt je hard veroordeeld met een stevige straf en kom je daarna de rest van je leven, Zeeland nooit meer in.