Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Tiener schrikt van potloodventer bij Sint Kruis

Toegevoegd: 07-05-2018, 17.45 uur
Tiener schrikt van potloodventer bij Sint Kruis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

SINT KRUIS - De politie is op zoek naar een potloodventer die een scholiere bij Sint Kruis de stuipen op het lijft heeft gejaagd.


De tiener reed vanmorgen rond 08.45 uur op de Appelstraat tussen Sint Kruis en Oostburg toen zij geconfronteerd werd met een potloodveter op een bromfiets.

Het gaat om een blanke man van ongeveer 30 jaar oud. Hij droeg donkere kleding, een helm en mogelijk een bivakmuts. De politie vraagt mensen met meer informatie contact met de politie op te nemen via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (12-5-2018 om 10:41)
Dat zal wel ja, tot het zo ver is.. Bij "de grote berg" in oostburg loopt er ook zo'n idioot wordt er verteld! Oppassen geblazen!!
Archaios (9-5-2018 om 01:22)
Ook zeker weer een verward persoon...
Cookie-instellingen beheren