Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder gewond bij ongeluk Tholen

Toegevoegd: 07-05-2018, 19.27 uur
Door: Manfred Berrevoets

THOLEN - Bij een ongeluk in Tholen is maandag een motorrijder gewond geraakt. Het slachtoffer reed tegen een vrachtwagen.


Het ongeluk vond rond 18.05 uur plaats op de Oud Vossemeersedijk ter hoogte van de Welgelegen. Volgens omstanders kwam de motor uit de richting van Oud Vossemeer en de vrachtwangen uit de richting van Tholen. De vrachtwagen sloeg ter hoogte van de Welgelegen af en de motorrijder botste tegen de vrachtwagen aan.

Er is een ambulance ter plaatse geweest omdat de man klaagde over pijn in zijn nek en rug. Het slachtoffer is vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. De vrachtwagen kon zijn weg vervolgen, de motor is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren