Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Rookpluim brand Bergen op Zoom in Zeeland te zien

Toegevoegd: 07-05-2018, 23.24 uur
Door: Manfred Berrevoets

BERGEN OP ZOOM - De enorme rookpluim die is ontstaan bij een grote brand in Bergen op Zoom vanavond was ook te zien in grote delen van Zeeland.


De Veiligheidsregio Zeeland heeft contact gehad met die in West- en Midden-Brabant. Daaruit is gebleken dat Zeeuwen in het oostelijke deel van onze provincie geen maatregelen hoeven te nemen.

De brand brak vanavond uit in een leeg pand op een industrieterrein aan de Vierlinghweg in Bergen op Zoom. Er is een traumahelikopter geland bij de brand, maar volgens hulpdiensten is er nog geen informatie over eventuele gewonden. De brandweer spuit water op nabije panden om te zorgen dat het vuur niet kan overslaan.

De rookwolk van de brand is honderden meters hoog en is ook ver buiten Brabant te zien, zo wordt gemeld op sociale media.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren