Weerbericht:
Veel bewolking, koel en regelmatig buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Hennepkwekerij ontdekt na brand Goes

Toegevoegd: 08-05-2018, 13.45 uur - Update: 08-05-2018, 14.56 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Na een brandmelding in een flatwoning in Goes is dinsdag aan het begin van de middag een hennepkwekerij ontdekt.


De wietplantage bevond zich in een huis aan de Appelstraat en werd kort na het middaguur ontdekt nadat een brandgerucht was gemeld. In een trappenhuis hing namelijk een brandlucht. De brandweer van Goes ging op pad en ontdekte binnen in de flat een klein brandje.

Het brandje werd geblust en hierbij werd binnen een wietkwekerij ontdekt. Het exacte aantal aanwezige planten is nog niet bekend, maar naar schatting ging het om zo’n 100 planten. De bewoner was niet thuis en er is niemand aangehouden. Een medewerker van DNWG is ter plekke gekomen om de stroomaansluiting te controleren. Inmiddels heeft Incident Control de kwekerij ontmanteld.

De politie benadrukt dat een brand in een wietkwekerij, zeker ook in een flat, tot levensgevaarlijke situaties kan leiden.

Beelden ontmanteling kwekerij:


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren