Woning Sprencklaan Middelburg beschoten

Toegevoegd: 09-05-2018, 14.44 uur

Woning Sprencklaan Middelburg beschoten
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de Sprencklaan in Middelburg is vorige week woensdag een woning beschoten. Er raakte niemand gewond. Dat heeft de politie vanmiddag bekend gemaakt.

Medewerkers van het team Forensische Opsoring hebben ter plaatse onderzoek gedaan. Hieruit is gebleken dat meerdere malen met mogelijk een gas- of luchtdrukwapen op de ruiten van de woning is geschoten. Hierdoor werden ruiten vernield. Een schadebedrag is niet bekend. De ruiten zijn inmiddels vervangen.

De eigenaar van de woning heeft aangifte gedaan en de politie is nog op zoek naar de dader. Er is een buutonderzoek gedaan en volgens de politie is hier informatie uit naar voren gekomen die mogelijk kan helpen bij het op korte termijn vinden van de schutter.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lezer (10-5-2018 om 20:53)
wat nu niet te zeggen ? geen reacties ??? Als er Vlissingen stond ipv Middelburg heeft iedereen meteen een mening klaar nu helemaal niets ? Typische volkje