Man (17) reed agent Middelburg omver op motor

Toegevoegd: 09-05-2018, 15.45 uur

Man (17) reed agent Middelburg omver op motor
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 17-jarige man uit Middelburg is dinsdagochtend aangehouden omdat hij dit weekeinde in zijn woonplaats aan agent omver zou hebben gereden op een motor.

Agenten op de fiets zagen zaterdagavond rond 23.15 uur een motorrijder over de Vlasmarkt rijden richting de Kromme Weele rijden. Omdat motoren hier niet mogen komen, gaven de agenten de motorrijder een stopteken. De motorrijder gaf echter vol gas en reed op één van de agenten af.

De agent wist de bestuurder van zich af te duwen maar viel hierdoor wel op straat. De motorrijder reed door, doofde zijn verlichting en vluchtte weg. Hij kon niet worden achterhaald maar onderzoek leidde naar de gegevens van de verdachte die nu is aangehouden.

De jongeman is na zijn aanhouding overgebracht naar het politiecellencomplex waar hij is gehoord. Hij bekende het feit. Zijn motor is, op last van de rechter, verbeurd verklaard. Dat betekent dat de motor niet meer van de aangehouden verdachte is, maar van de Staat.

De jongeman is inmiddels weer in vrijheid gesteld.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jose (9-5-2018 om 23:59)
@Peet, Ja jij zei het al. Maar dat betekend niet dat er GEEN sancties worden opgelegd, Maar andere vraag: mag je op een motor rijden als je 17 jaar bent?
Renata (9-5-2018 om 23:46)
Agent heeft aangifte gedaan van poging tot diodslag tegen die ado? Nou maar hopen dat er een echter met verstand de zaak krijgt. En waar slaat het op dat die zo kort is vastgehouden.
zeeuw (9-5-2018 om 21:28)
nederland is gewoon verloederd met die softe aanpak
June (9-5-2018 om 18:54)
Man van 17 ???? Snotneus, zal je bedoelen. Dan ook straffen als een man!!!
Peet (9-5-2018 om 17:25)
Wat zei ik je ? Die loopt volgende week weer rond en geen werkstraf niks geen cel enzo, voor mij was het poging tot doodslag maar goed.. Motor was vast van papa dus niks loos en jongen gaat rustig verder, lang leve Brussel en Den Haag.. Ze leren niks !!!!!!!!!!!