Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie tieners opgepakt voor mishandeling

Toegevoegd: 09-05-2018, 17.52 uur
Drie tieners opgepakt voor mishandeling
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Maandagmiddag is een 16-jarige jongen mishandeld in het Park Torenvliedt in Middelburg. Hiervoor zijn gisteren en vandaag drie andere jongens aangehouden. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan.


Aan de mishandeling zijn diverse bedreigingen richting het slachtoffer vooraf gegaan door een 18-jarige jongen uit Middelburg. Het slachtoffer wordt vervolgens met enkele vrienden in het Park Torenvliedt verrast door een groep jongeren die dreigend op hen afkomen. Deze lijken aangevoerd te worden door de 18-jarige verdachte die ook de vijandelijkheden start door het slachtoffer een paar rake klappen te geven. Ook anderen uit de groep zouden het slachtoffer geschopt en geslagen hebben.

Hiervoor zijn een 14-jarige jongen uit Cadier en Keer en een 15-jarige jongen uit Middelburg aangehouden. Allen zijn voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar een politiecellencomplex en zitten nog vast.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren